Siirry suoraan sisältöön

Treeni- ja valmennusfilosofia

Haluamme pyrkiä rikkomaan uskomuksia ja harhaluuloja liittyen treenaamiseen ja ravintoon. Nykypäivänä tietoa on niin laajalti saatavilla että voi olla vaikeaa erottaa mihin kannattaa uskoa ja mihin ei.

Treenivinkkejä tulvii joka suunnasta ja ihmiset keskittyvät etsimään täydellisiä liikkeitä ja täydellisiä ruokavalioita totuuden ollessa jossain muualla. Kaikki meistä ovat yksilöitä, ja lähestymistapa mikä toimii jollekkin muulle, ei välttämättä toimi sinulle.
Me autamme löytämään juuri sinulle oikean suunnitelman kohti tavoitteita!

Onnistumisen avain piilee tekemisen mielekkyydessä. Jos tekemisestä nauttii, on helppoa ja kivaa lähteä treenaamaan ja tehdä terveellisempiä arjen valintoja. Kun tekeminen on innostavaa, säännöllistä, pitkäjänteistä sekä progressiivista, tulee oikeita sekä pysyviä tuloksia.

Kärsivällisyys on kaiken A ja O, pikadieetit eivät toimi. Pysyviä tuloksia havitellessa on välttämätöntä omaksua uudenlainen elämäntapa, jonka myötä terveellisistä valinnoista ja liikkumisesta tulee itsestäänselvyys ja ruutini osana arkea. Tavoitteenamme on opettaa sinulle hyvinvoinnin kulmakivet ja auttaa sinua onnistumaan.

Ville Varjoranta

Ville Varjoranta

APT – Personal Trainer
Sovellettu biomekaniikka goes for fitness level 1 & level 2 (Juhani Taivela & Sanna Eloranta) 2020
Classic Physique -juniori suomenmestari

Morjesta! Olen Ville, Classic Physique kilpailija ja Personal Trainer Tampereelta.

Kuntosaliharrastuksen ja ravitsemuksen optimoinnin parissa olen ehtinyt viettää noin yhdeksän vuotta. Kipinä treenaamiseen ja kokonaisvaltaiseen itsensä kehittämiseen syntyi siis jo melko varhaisessa iässä, noin 16-vuotiaana.

Haluan auttaa ja motivoida myös muita lähtötasosta riippumatta kohti tavoitteitaan. Olen itse kokenut ja tehnyt kaikki alkutaipaleiden virheet, joten sinun ei näitä virheitä enää tarvitse käydä läpi. Voit kulkea tavoitteitasi kohti määrätietoisesti ja varmasti onnistuen, rautaiset alan ammattilaiset sekä tsempparit vierelläsi.

Erityisosaamistani on lihasten kasvatukseen tähtäävä kuntosaliharjoittelu sekä ruokavaliot lihasmassan kasvatukseen tai rasvanpolttoon.

Pyrkimykseni on luoda motivoiva ilmapiiri ja tukiverkosto valmennettaville, jossa me uskomme (melkein) kaiken olevan mahdollista, kun siihen ryhdymme! 

Haluan pystyä rikkomaan ennakkoluuloja kehon muokkaamiseen tähtäävästä harjoittelusta. Sen ei tarvitse olla pinnallista ja ulkonäkökeskeistä, vaan se vahvistaa rutiineja tuoden energiaa ja motivaatiota kokonaisvaltaisesti arjen ympärille oli sitten kysymys työelämästä, koulusta tai mistä vain! 

Vahva keho, vahva mieli! Tule mukaamme luomaan voittavia tapoja ja pysyvää motivaatiota!⚡️

Jenniina Lehtinen

Jenniina Lehtinen

Fitfarm – Personal Trainer
Sovellettu biomekaniikka goes for fitness level 1 & level 2 (Juhani Taivela & Sanna Eloranta) 2020

Moikka! Olen Jenniina, positiivinen ja energinen Personal Trainer ja fitnessharrastaja.

Personal Trainer -koulutuksen olen käynyt Fitfarmin kautta. Erityisosaamisaluettani on hyvinvointi kokonaisuudessaan, kehonmuokkaus sekä henkinen hyvinvointi. Intohimoni on auttaa muita onnistumaan tavoitteissaan ja valmentajana olen positiivinen tsemppari. Omat tavoitteet on tehty saavutettaviksi, ja sitä varten haluan olla tukena!

Urheilutaustaa löytyy itseltäni lapsesta lähtien. Mikään ei kuitenkaan ikinä nuorena tuntunut omalta. Urheilulajit sekä mielenkiinnon kohteet vaihtuivat useasti. Kuntosalille löysin tieni ensimmäisen kerran 15-vuotiaana noin vuoden liikuntatauon jälkeen, ja sille tielle olen jäänyt. Kuntosaliharjoittelun parista kokemusta on kertynyt jo yli 7 vuotta.

Olen kokeillut monenlaisia eri tapoja treenata, sekä monenlaisia ruokavalioita, yrittäen löytää parasta mahdollista tapaa tehdä asiat. Nykyään olen virheistäni viisastunut, ja haluan auttaa sinua säästämään omaa aikaasi sekä vaivaa, jota oikean tiedon etsimiseen kuluu. 

Tärkeintä on omasta mielestäni se, että elämä on hyvässä tasapainossa. Henkinen terveys on yhtä tärkeää kuin fyysinen! Liikunnasta kuuluu saada hyvää fiilistä, energiaa arkeen sekä onnistumisen tunteita! Liikunnan kuuluu tuoda iloa ja positiivista fiilistä. Aion jatkossakin mennä täysiä kohti omia unelmiani, ja lupaan auttaa sinua tekemään samoin! Lupaan, että mun kanssa hyvä fiilis sekä usko omaan tekemiseen tarttuu.

Tule mukaamme onnistumaan ja saavuttamaan omat tavoitteesi. Lähtötasosta riippumatta 😊💕