Treeni- ja valmennusfilosofia

Haluamme pyrkiä rikkomaan uskomuksia ja harhaluuloja liittyen treenaamiseen ja ravintoon. Nykypäivänä tietoa on niin laajalti saatavilla että voi olla vaikeaa erottaa mihin kannattaa uskoa ja mihin ei.
Treenivinkkejä tulvii joka suunnasta ja ihmiset keskittyvät etsimään täydellisiä liikkeitä ja täydellisiä ruokavalioita totuuden ollessa jossain muualla. Kaikki meistä ovat yksilöitä, ja lähestymistapa mikä toimii jollekkin muulle, ei välttämättä toimi sinulle.
Me autamme löytämään juuri sinulle oikean suunnitelman kohti tavoitteita!
Onnistumisen avain piilee tekemisen mielekkyydessä. Jos tekemisestä nauttii, on helppoa ja kivaa lähteä treenaamaan ja tehdä terveellisempiä arjen valintoja. Kun tekeminen on mielekästä, säännöllistä, pitkäjänteistä sekä progressiivista, tulee oikeita sekä pysyviä tuloksia.
Kärsivällisyys on kaiken A ja O, pikadieetit eivät toimi. Pysyviä tuloksia havitellessa on välttämätöntä omaksua uudenlainen elämäntapa, jonka myötä terveellisistä valinnoista ja liikkumisesta tulee itsestäänselvyys ja ruutini osana arkea. Tavoitteenamme on opettaa sinulle hyvinvoinnin kulmakivet ja auttaa sinua onnistumaan.

Ville Varjoranta

Ville Varjoranta

Classic Physique juniori suomenmestari/ APT – Personal Trainer

Morjesta, olen Ville, 23-vuotias Classic Physique kilpailija ja Personal Trainer Tampereelta! 

Kuntosaliharrastuksen ja ravitsemuksen optimoinnin parissa olen nuoresta iästäni huolimatta ehtinyt viettää noin seitsemän vuotta. Kipinä treenaamiseen ja kokonaisvaltaiseen itsensä kehittämiseen syntyi siis jo melko varhaisessa iässä, noin 16-vuotiaana.

Lukiosta valmistuttuani syksyllä 2016 halusin laajentaa omaa tietotaitoani ja hakeutua Personal Trainer koulutukseen. Valmennustyö on mielenkiinnon kohteeni aivan siinä missä myös oma treenaminen!

Haluan auttaa ja motivoida kaikin tavoin asiakkaan lähtötasosta riippumatta heitä kohti tavoitteitaan. Olen itse kokenut ja tehnyt kaikki alkutaipaleiden virheet, joten sinun ei näitä virheitä enää tarvitse käydä läpi. Voit kulkea tavoitteitasi kohti määrätietoisesti ja varmasti onnistuen!

Erityisosaamistani on niin sanottu ”bodausharjoittelu” ja ruokavalioiden rakentaminen lihasmassan kasvatukseen tai rasvanpolttoon!
Haluan erityisesti auttaa ja tukea nuoria liikkujia. Urheilu on yhtälailla henkistä kuin fyysistä. Haluan luoda motivoivan ilmapiirin ja tukiverkoston valmennettaville, jossa me uskomme (melkein) kaiken olevan mahdollista, kun siihen ryhdymme! 

Haluan pystyä rikkomaan ennakkoluuloja lihasmassan kasvatukseen tähtäävästä harjoittelusta. Sen ei tarvitse olla pinnallista ja ulkonäkökeskeistä, vaan se vahvistaa rutiineja tuoden energiaa ja motivaatiota kokonaisvaltaisesti arjen ympärille oli sitten kysymys työelämästä, koulusta tai mistä vain! 

Tulevaisuuden osalta tavoitteena on ammattikorkeakoulusta valmistuttua, yhdistää International Business-tutkinnosta opittu tietotaito fitness-elämäntyylin saralta kerätyn kokemusperäisen tietotaidon kanssa ja toimia hyvinvointi-bisneksen parissa! 
Vahva keho, vahva mieli! Tule mukaamme luomaan voittavia tapoja ja pysyvämpää motivaatiota!

Jenniina Lehtinen

Jenniina Lehtinen

Fitfarm – Personal Trainer

Moikka! Olen Jenniina, positiivinen ja elämäniloinen 20-vuotias Personal Trainer ja fitnessharrastaja.

Koulutukseni olen hankkinut FitFarmin osaavissa opeissa. Minulle suurimpia intohimoja ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi, muiden auttaminen sekä itsensä kehittäminen. Mielestäni asenne ratkaisee, asiassa kuin asiassa!

Urheilutaustaa löytyy itseltäni lapsesta lähtien. Mikään ei kuitenkaan ikinä tuntunut omalta. Urheilulajit sekä mielenkiinnon kohteet vaihtuivat useasti. Kuntosalille löysin tieni ensimmäisen kerran 15-vuotiaana noin vuoden liikuntatauon jälkeen, ja sille tielle olen jäänyt! Siitä se kipinä hyvinvointia ja treenaamista kohti syttyi, ja tässä sitä vielä ollaan enemmän innoissaan kuin ikinä!

Valmistuin lukiosta keväällä 2018. Meni jonkin aikaa, ennen kuin tajusin, että voisin muuttaa harrastukseni sekä intohimoni työkseni. Sitä ennen koin olevani hukassa, kun mihinkään kouluun hakeminen ei tuntunut sopivalta vaihtoehdolta itselle. Kouluttautuessani vihdoin Personal Traineriksi, tuntui kuin olisin viimein löytänyt kadoksissa olleen itseni. Muiden auttaminen, motivoiminen ja valmentaminen on todellakin sitä, mitä haluan tehdä.

Olen oppinut asioita treenaamisesta ja oikeanlaisesta ruokavaliosta itse ”trial and error” -tyylillä. Olen kokeillut monenlaisia eri tapoja treenata, sekä monenlaisia ruokavalioita, yrittäen löytää parasta mahdollista tapaa tehdä asiat. Nyt kun olen virheistä viisaampi, haluan auttaa sinua säästämään omaa aikaasi sekä vaivaa, jota oikean tiedon etsimiseen kuluu. 

Tärkeintä on omasta mielestäni se, että elämä on hyvässä tasapainossa. Henkinen terveys on yhtä tärkeää kuin fyysinen. Liikunnasta kuuluu saada hyvää fiilistä, energiaa arkeen sekä onnistumisen tunteita! Haluan jakaa liikunnan iloa sekä positiivista fiilistä. Aion jatkossakin mennä täysiä kohti omia unelmiani, ja lupaan auttaa sinua tekemään samoin! Lupaan, että mun kanssa hyvä fiilis sekä usko omaan tekemiseen tarttuu.